Wat is de nieuwste iPhone van dit moment

Wat is de nieuwste iPhone van dit moment? In 2022 is de nieuwste iPhone uitgebracht op de markt de iPhone 13. Deze telefoon heeft ook meerdere variaties, namelijk de iPhone 13 pro of de iPhone 13 mini. De modellen gemaakt in de jaren ervoor zijn ook nog steeds gangbaar en kunnen goed gebruikt worden. De modellen van de voorgaande jaren zijn vaak ook goedkoper. De specificaties en de inhoud van de oude telefoons zijn wel iets verouderd vergeleken met de nieuwste iPhone 13 maar kunnen nog jarenlang gebruikt worden. Leer alles over de nieuwste iPhone voordat je een keuze maakt!

Alles over de iPhone 13

Officieel uitgebracht op 24 september 2021 is de iPhone 13 het nieuwste model op de markt gemaakt door het bedrijf Apple. De telefoon staat bekend om de krachtige specificaties. De combinatie van de image processing en de goede camera sensors zorgt ervoor dat de kwaliteit van de foto’s erg hoog is. Dit is ook een van de redenen waarom de iPhone zo populair is. De processor en GPU van de iPhone zorgen ervoor dat het apparaat erg snel is en de kwaliteit van het scherm zorgt ervoor dat je in hoge kwaliteit van je favoriete video’s kan genieten. Het prijskaartje van deze telefoon ligt daarom ook hoger, rond de 900 euro.

Wat is de nieuwste iPhone van dit moment? De iPhone 13 heeft allerlei uitvoeringen. Naast de traditionele iPhone 13 kan je bijvoorbeeld ook gaan voor de iPhone 13 pro. De iPhone 13 pro heeft meer mogelijkheden vergeleken met de normale iPhone 13. Zo kan je ver inzoomen door middel van een ingebouwde telelens zonder dat de kwaliteit van je foto’s of video’s verminderd wordt. Ook heeft het scherm een hogere verversingssnelheid waardoor de animaties en beelden er vloeiender uitzien. De iPhone 13 pro kost 1159 euro.

De iPhone 13 pro max heeft als verbetering een stuk langere batterijduur. Het apparaat houdt het urenlang vol zonder dat je de telefoon opnieuw hoeft op te laden. Daarnaast is het apparaat sneller en is de camera opzet iets verbeterd. De iPhone 13 pro max kost rond de 1215 euro.

Wat is de nieuwste iPhone van dit moment prijs

De prijzen van het toestel los zijn al eerder vernoemd in dit artikel, maar in combinatie met een abonnement zijn de prijzen toch wel anders. Een iPhone 13 inclusief abonnement is beschikbaar vanaf 43 euro per maand, afhankelijk van het abonnement. Voor de iPhone 13 pro is dit 58.50 euro per maand en de iPhone pro max 53.50 per maand.

Wat is de nieuwste iPhone van dit moment waard? Het is waard op het apparaat direct te kopen omdat het toch een van de leidende telefoons blijft op de markt. De prijs neemt echter wel af over de jaren als er een nieuw model uitkomt. Zo kan je de iPhone 12 en 11 al voor een lagere prijs aanschaffen vergeleken met toen deze modellen uitkwamen. Refurbished telefoons zijn nog goedkoper. Dit is het antwoord op je vraag. Wat is de nieuwste iPhone van dit moment?

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Nokiapromotion.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart