De uitrol van Android 11-update begint voor Nokia 1.3, te beginnen met Australië

HMD Global – de thuisbasis van Nokia-telefoons is zojuist begonnen met de uitrol van de Android 11 (Go-editie) update voor de Nokia 1.3. De eerste golf brengt de update slechts naar 1 markt – Australië. De aankondiging werd gedaan op de communityforums van de Nokia-telefoon. De overige markten zouden de update in de komende weken moeten ontvangen, maar er is op dit moment geen duidelijke aankondiging.

De Nokia 1-serie is de meest betaalbare serie Nokia-smartphones. De Nokia 1.3 werd in 2020 gelanceerd met een Snapdragon 215 CPU onder de motorkap. Nu maar hopen dat de bijgewerkte software niet te zwaar is voor het instapmodel. Als u meer wilt weten over wat u krijgt met de Android 11 Go-editie, kunt u kijken op de blogpost van Google.

Voor Australië verwacht Nokia Mobile de update op 24 juli aan 100% van de gebruikers te kunnen leveren. Als u uit een andere regio komt, kunt u proberen een VPN-verbinding met Australië te gebruiken en als u geluk heeft, ontvangt u mogelijk de updatemeldingen. Wacht anders gewoon tot de uitrol van Wave 2 begint.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Nokiapromotion.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart