Nokia G10 ontvangt nu Android 12-update, rapporteer gebruikers

Na Nokia 2.4 is Nokia Mobile nu begonnen met de uitrol van de officiële Android 12-update naar de Nokia G10. Weinig van onze lezers hebben de tip van de beschikbaarheid van Android 12-updates voor Nokia G10 gedeeld.

Volgens de tip ontvangt de smartphone Android 12-update in sommige markten, waaronder Pakistan en Tanzania. Gebruikers hebben ook een afbeelding gedeeld van de Nokia G10 die de update ontvangt. Het buildnummer van Android 12 is V2.210 voor Nokia G10. De update is 2,07 GB groot.

Nokia Mobile heeft de uitrol van de Android 12-update voor de Nokia G10 nog niet bevestigd. We zullen het artikel bijwerken zodra Nokia Mobile een lijst met Wave 1-markten voor Android 12-update publiceert.

Android 12 zou veel UI-wijzigingen, nieuwe animaties en functies moeten brengen. U kunt de officiële details over Android 12 Beta UI-wijzigingen en nieuwe functies lezen door hier te klikken. U kunt de lijst met in aanmerking komende Nokia-smartphones en -tablets voor Android 12 bekijken door hier te klikken.

U kunt een bladwijzer maken voor onze exclusieve lekkencategorie om als eerste op de hoogte te zijn van echte Nokia-gerelateerde lekken terwijl we ze plaatsen. Voor het lezen van onze volledige Nokia-gerelateerde lekken en geruchten, klik hier.

Je kunt noob-vriendelijke en geavanceerde Nokia Android Smartphones tips, tutorials en how to-artikelen lezen door hier te klikken.

Bedankt Baraka en Izhar voor de tip. Proost!!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Nokiapromotion.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart